talafou-bg

Le pulea o le vevela o le faʻapipiʻi dacromet

Fa'asalalau ile 2018-03-21O le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o le dacromet, o le tele o kamupani 'standard mesh belt oven heaters e pulea le vevela o le sone preheat 80 ~ 120 ℃. O le faʻamoemoe autu o lenei faʻavevela o le faʻamama lea o le susu i totonu o le ufiufi e aunoa ma le faʻafefe, i le taimi lava e tasi, e mautinoa lava e faʻatasi. e ala i se fa'agasologa fa'a kemikolo o le fa'aitiitia o le chromium hexavalent e ala ile ava malosi.

 

O le auala mo lenei filifiliga o se faʻafefiloi o le Dacromet B mama (aqueous chromic anhydride) ma le polyethylene glycol reductant i le faʻatusatusa.O le faʻafefe na tao i luga o se tioata tioata ma faʻamafanafana i le 120 ° C mo le 15 minute.O le vai na fa'asao ma o le mea na totoe o se ata lanu meamata lanumeamata susu.

 

Afai e faʻavevela le suʻega suʻega i le 120 minute, o le lanu o le faʻaofuofu e avea ma lanu meamata lanumeamata, ma faʻamaʻaʻaina le ufiufi, ae mafai ona fufulu ese i le vai.E manino lava, e le mafai ona faʻaogaina se faʻavevela umi i le 120 ° C e faʻaogaina ai se paʻu o Dacromet.


Taimi meli: Ian-13-2022