talafou-bg

Le faaletonu o le Dacromet Technology

Fa'asalalau ile 2015-11-16Faatasi ai ma nisi suʻesuʻega, e iloa ai e tagata le tekonolosi dacromet e le o se mea lanu meamata ma e leai se filogia, o loʻo i ai isi faʻafitauli.
1. O le faafitauli o le filogia: Dacromet fofo o chromic acid anotusi e matua maualuga lava, i le faagasologa o le sauniuniga ma le faaaogaina o tagata o le a mautinoa lava o mai i le fesootai ma ia, o le faaaogaina o koneteina ma meafaigaluega o le a mautinoa lava le faaleagaina, i ata tifaga i le amataga o le faagasologa, o le a mautinoa lava ma le sua o le ausa vai (mai le chromium plateing aafiaga i), o lea o le saunia mai le fofo e maua ai le faiga o le ufiufi e leai se kesi, vai ma malosi mea matautia emissions faigata tele, po o le puipuiga o le siosiomaga meafaigaluega tupe teu faafaigaluega e matua tele. .Toe fo'i, pe a toe fa'aleagaina le Dacromet i le pala, e ono chromium i totonu o le ata fa'apipi'i o le a fa'asa'oloto.Hexavalent chromium i tagata toxicity ma carcinogenicity e malosi tele, i le taimi nei o le tele o atunuu o le hexavalent chromium e matua faʻatapulaʻaina tulaga faʻatapulaʻa ma e faʻasaina le faʻaaogaina o.O le mea lea, ua avea ma papupuni e le mafai ona faʻafefe i Dacromet.

 

2. Higher sintering vevela, tele le taumafaina malosi.

 

3.O le maaa i luga ma le ofuina teteʻe e le lelei, o loʻo i ai pea fesoʻotaʻiga faʻafitauli galvanic corrosion ma uʻamea eseese, e aʻafia ai le tulaga maualuga o le oloa ma le faʻatinoina o le anti-corrosion.


Taimi meli: Ian-13-2022